DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

MČR Box 2013

TJ SOKOL VŠETATY


   Red: Ing. Antonín Pokorný

Česká národní liga v boxu a MČR kadetů a školní mládeže

        V sobotu 23.2.2013 zažila všetatská sokolovna premiéru boxerského klání. Do Všetat se sjeli borci z celých Čech na další kolo České národní ligy a MČR kadetů a školní mládeže.

      Již v pátek večer byl pod nádherným palubkovým stropem místní sokolovny postaven někalikatunový ring, na kterém si to následující den mezi sebou vyřídili nejen muži, ale i něžnější pohlaví, nejen kadeti, ale i junioři.

        V náročných sněhových podmínkách přicestovaly do Všetat kluby třeba až z Plzně, Trutnova, Pardubic, Sokolova, Dvora Králového, Jičína, ale také z bližšího okolí, jako z Prahy, Mělníka, Brandýsa nad Labem a Mladé Boleslavi.  Rozpis čítal celkem 38 zápasů ve váhových kategoriích od 40 do 91kg.

        I ve Všetatech se v boxu blýská na lepší časy. Možná, že to ještě nevíte, ale mezi námi ve Všetatech žije jeden dobrý a nadějný boxer. Znáte Daniela Šafra ? Pod vedením Jindry Šindeláře z  ASK BC Brandýs nad Labem  má již odboxováno 50 utkání. Získal  dvě bronzové i stříbrnou medaili z mistrovství republiky mládeže. Absolvoval taktéž několik mezinárodních turnajů, v nichž zcela jistě nepropadl. Namátkou stříbro z mládežnického turnaje v Halle 2011. Letos mu bude 15 a ve světě boxu bude zcela jistě ještě o něm slyšet. Ve Všetatech v sobotu porazil Juliuse Vasila z SK Boxingu Praha.

 

        Na této první fotce je  zády Marek Šimák, stříbrný z MS juniorů - cca 150 zápasů/140 vítězných, komentátor Eurosportu i dalších televizí (kde komentoval).
 

 

        Ve Všetatech jste mohli klidně narazit na "Rudiho mlátičku". Že nevíte  koho tou přezdívkou myslím? Vysvětlím. Olympionik ze Sydney. Píše se léto 2000 a Rudi si připisuje stříbro ve váhové kategorii do 81 kilogramů. Prostě neprošel přes Alexandera Lebzjaka.

        Ano, Rudolf Kraj  ve Všetatech, tentokrát v roli trenérské za SK Boxing Mělník.

 

   

 

                                           

 

                

 

                   

 

   

 

 

   

 

 

 

 

........ a ještě rozpis

Red: Ing. Antonín Pokorný